de dansschool

Ballet- en Dansstudio Schiedam en Vlaardingen is in 2005 gestart onder leiding van Rowana Wolff – Koffijberg in de Cornelis Houtmanstraat. In de afgelopen jaren is de dansschool uitgegroeid tot een echt bedrijf met twee locaties en 5 danszalen. De woorden passie, ontwikkeling en een prettige omgeving staan centraal. De school biedt danslessen, sportlessen en yogalessen die allemaal gegeven door gediplomeerde docenten van onder andere de dansacademie Codarts of het Albeda danscollege.

Sinds september 2016 heeft Ballet- en Dansstudio Schiedam en Vlaardingen zich gehuisvest in het Sportpark Willem-Alexander waar zij 3 zalen tot haar beschikking heeft, een eigen ontvangstruimte en voldoende kleedkamers. Een belangrijk element is de ‘huiselijke sfeer’ binnen de balletschool. “Leerlingen komen graag hier over de vloer en zien de balletschool echt als een tweede thuis!” aldus Rowana Wolf – Koffijberg. “Vaak komen leerlingen op jonge leeftijd hier binnen, blijven jaren bij ons dansen en gaan uiteindelijk door naar een dansopleiding. De leerlingen blijven bij ons dansen en wij kunnen hen een mogelijkheid bieden tot een baan.”
Naast de locatie op het Sportpark is de balletschool ook te vinden in het Wennekerpand, Schiedam centrum.

Drie jaar geleden heb ik Malou Koesoemo Joedo als bedrijfsleider aangenomen binnen de balletschool. Zij is verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken, contact met scholen en verzorgt voor een deel de promotie. Nadine Kooke verzorgt de communicatie en PR van de dansschool, zodat iedereen in Schiedam en Vlaardingen altijd weet waar wij mee bezig zijn en wat we gaan doen. Samen met hen, het geweldige docententeam en het enthousiaste kantinepersoneel is de balletschool in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een van de grootste verenigingen in de regio Rotterdam!”

image-5506689Hoofdlocatie:

‘Sportpark Willem-Alexander’
Zoomweg 2
3123 EP Schiedam

 

 

Wennekerpand

Dependance:

‘Wennekerpand’
Vijgensteeg 2
3111 PT Schiedam

 

Telefoon: 06-16782233

E-mail: info@ballet-endansstudioschiedam.nl

Bank: ABN-AMRO rekeningnummer:  NL27ABNA0427974356

BIC – ABNANL2A

KvK:  24296897

Algemene voorwaarden per september 2016 – Klik hier voor het PDF-bestand