eigenaresse Rowana Wolff – Koffijberg

Rowana, officieel Rowana Wolff-Koffijberg, is afgestudeerd aan de Rotterdamse Dansacademie met als specialisatie Jazzdans en Moderne dans. Voor de dansacademie heeft Rowana de IMG_6051vooropleiding havo voor muziek en dans gevolgd. Ze kan zich sinds mei 2004 officieel gediplomeerd dansdocente noemen, waar ze erg trots op is!

Voor het opstarten van haar eigen dansstudio heeft Rowana in Rotterdam en omstreken verschillende workshops en danslessen gegeven. Zo heeft ze veel jazzdans en streetdancelessen gegeven, maar ook moderne en klassiek danslessen gegeven. Ze heeft in de loop der jaren als sportdocente vele mensen lekker laten zweten! Zoals jullie lezen, is ze van vele markten thuis! Rowana heeft in de loop der jaren ook veel podiumervaring opgedaan. Zo heeft zij in verschillende voorstellingen gedanst, zowel in Nederland als in het buitenland. Deze ervaringen probeert ze ook haar leerlingen mee te geven.

“Met het starten van mijn eigen dansstudio is voor mij een droom uitgekomen en ik sta dan ook te popelen om mijn ervaringen als danseres en docent met alle leerlingen te delen. Belangrijk vind ik de sfeer in de dansstudio. Zo proberen wij in de lessen een ontspannen sfeer te creëren zodat je de dagelijkse beslommeringen even lekker aan de kant kan zetten en kan gaan genieten van het bewegen en de muziek! Van klein tot groot kun je bij de Ballet- en Dansstudio Schiedam en Vlaardingen terecht, dat wil zeggen van kinderen vanaf 3 tot 80+. De ouders van de kinderen kunnen in de gang wachten of lekker wat drinken aan de bar. Zij mogen de eerste les, die altijd gratis is, de laatste tien minuten komen kijken maar daarna niet meer. Voor enkele vakanties vinden er kijklessen plaats, zodat iedereen kan zien wat de leerlingen geleerd hebben. Daar kijken de leerlingen en ouders altijd naar uit!”

cropped-img_1238-1200x800