Kinderfeestjes

Wil jij het liefst de hele dag dansen? Dan begrijpen wij dat jij jouw kinderfeest in het thema DANS wilt geven!

Een dansfeest bij Ballet- en Dansstudio Schiedam en Vlaardingen is twee uren swingen, pret maken en natuurlijk werken aan een spetterend optreden met je vrienden en vriendinnen. Tijdens het eerste uur onthul je eerst samen met de docent je uitgekozen thema aan je vrienden en vriendinnen. Je duikt ver14192758_1058454460941840_7527661349778540495_nvolgens meteen de danszaal in waar je begint aan een warming-up en het aanleren van de choreografie.

Tijdens de pauze krijgt iedereen iets lekkers te drinken en te snoepen waarna direct de kostuumdozen uitgepakt worden, want bij een optreden horen natuurlijk spetterende kostuums. Hierna is het tijd voor de generale repetitie en oefenen jij en je vrienden en vriendinnen de dans in de formatie totdat iedereen er helemaal klaar voor is. Tijdens het laatste kwartier van het dansfeest mogen de ouders komen kijken in de danszaal en laten jullie een spetterende show zien! Uiteraard worden er tussendoor genoeg leuke foto’s gemaakt en naar je opgestuurd.

Thema’s voor het dansfeest zijn bijvoorbeeld:
Frozen
Piraten
Cowboys en Indianen
Prinsessen
K3
Circus
Freakshow (halloween gerelateerd)
Maar ook kan je een dansstijl kiezen als thema: hiphop, klassiek ballet, moderne dans. Eigen ideeën zijn natuurlijk ook welkom!

Heb je interesse gekregen, neem dan contact met ons op!