Samenwerkingspartners

sbb-beeldmerkErkend leerbedrijf
Ballet- en Dansstudio Schiedam en Vlaardingen werkt met verschillende partijen samen om de wereld van dans te verbreden. Zo bieden wij mogelijkheden om danslessen te volgen op het basisonderwijs en middelbaar onderwijs, maar leiden wij ook leerlingen op tot dansdocent en zijn wij sinds 2014 een erkend leerbedrijf bij SBB.

Jeugdfonds Schiedam
De balletstudio werkt ook nauw samen met de gemeente Schiedam en het jeugdfonds. Met de waardecoupons van het Jeugdfonds kunnen ook kinderen uit gezinnen met een laag inkomen meedoen aan (sociale) activiteiten. Bijvoorbeeld voetballen, balletles, meegaan op schoolreis, een muziekinstrument bespelen of lid worden van de scouting. Kijk op www.schiedam.nl/jeugdfonds voor de voorwaarden. Met deze waardecoupon kunt u ook bij Ballet- en Dansstudio Schiedam en Vlaardingen (een deel van) de factuur betalen.

Sponsoren
Om onze ambities te waarborgen en onze passie voor dans te kunnen blijven overbrengen op onze leerlingen, zijn sponsors van harte welkom. Mocht u interesse hebben in het sponsoren van onze dansschool kunt u contact opnemen met ons via het contactformulier of met het nummer 06-16782233.
Sponsors zijn welkom in alle vormen en maten, wij maken sponsorovereenkomsten op maat.