Selectie Junioren

De selectie junioren van Ballet- en Dansstudio Schiedam en Vlaardingen bestaat uit een groep getalenteerde meiden vanaf 16 jaar die uitblinken in hun presentatie, concentratie en inzet om zichzelf te ontwikkelen! De basis van de dans wordt in deze groep uitgewerkt en geperfectioneerd. Ze krijgen les in klassiek ballet, musicaldans, improvisatie, freestyle/streetdance en moderne dans. Ook wordt er in deze groep gewerkt aan creativiteit binnen de dans door zelf solo’s te maken en na te denken over hun eigimg_2589en dansstijl.

De junioren worden ook getraind om uiteindelijk door te kunnen naar het showballet van Ballet en Dansstudio Schiedam en Vlaardingen. De meiden staan regelmatig op het toneel tijdens festivals, feesten en in Theater aan de Schie.

Leeftijdscatagorie: vanaf 16 jaar

Ook deze speciale groep doet niets liever dan het publiek entertainen en kunnen gevraagd worden om op te treden tijdens festivals en feesten! Wil jij deze groep zien optreden of inhuren voor een eigen event? Neem dan contact met ons op via 06-16782233 of mail naar info@ballet-endansstudioschiedam.nl kk0a0149