Voorstellingen

Ieder jaar organiseert Ballet- en Dansstudio Schiedam en Vlaardingen een voorstelling in Theater aan de Schie. Het ene jaar voor alle leerlingen, onze grote leerlingenvoorstelling, en het andere jaar voor alle selectie- en topklasleerlingen. Bij onze grote leerlingenvoorstelling doen zo’n 1500 leerlingen mee, die allemaal een eigen dansnummer, eigen kostuum en eigen moment hebben om te schitteren in het theater. Dit is altijd een hoogtepunt voor alle leerlingen, maar ook voor alle docenten binnen de dansschool. Zij zien de leerlingen genieten, groeien en spetteren op het toneel met hun eigen groep.
Naast dat een voorstelling gaaf is voor de leerlingen om te doen, is het ook een moment voor de leerlingen om zich te ontwikkelen. Je ziet dat de leerlingen zelfvertrouwen krijgen, maar ook dat het groepsgevoel groeit tussen de leerlingen.

Alles over onze voorstelling ‘TIJDMACHINE’ kun je teruglezen op onze pagina Actueel.

kk0a1067

Kijklessen
Voor een aantal vakanties hebben de leerlingen zogenaamde ‘kijklessen’. Tijdens deze lessen laten de leerlingen alles zien wat zij de afgelopen periode geleerd hebben, waarbij iedereen welkom is om te komen kijken! Deze lessen worden georganiseerd om vaker naar de ontwikkelingen en dansplezier van de leerlingen in de lessen te kijken. Door middel van een brief wordt gecommuniceerd aan de leerlingen en ouders wanneer de kijklessen plaatsvinden.

img_3081