Welkom bij peuterdans in Vlaardingen en Schiedam!

Na het doorslaand succes van peuterdans bij Ballet- en Dansstudio Schiedam en Vlaardingen in onze locatie Schiedam, is nu ook onze locatie Vlaardingen aan de beurt! Is jouw peuter ook toe aan een leuke, uitdagende vorm van bewegen? Start dan met peuterdans!

Schrijf je in voor een gratis proefles peuterdans


  Peuterdans is op een speelse manier bewegen.

  Peuterdans is een leuke en speelse manier voor jonge kinderen om kennis te maken met de wereld van dans en beweging. Bij Ballet- en Dansstudio Schiedam en Vlaardingen bieden we peuterdanslessen aan voor kinderen tussen de 1,5 en 3 jaar oud. 

  Onze lessen zijn ontworpen om kinderen op een creatieve manier te laten bewegen en om plezier te hebben.

  Groeien en bloeien met peuterdans.

  Bij ons is peuterdans een geweldige manier om kinderen te laten bewegen, creativiteit en verbeelding te stimuleren en bij te dragen aan hun sociale en emotionele ontwikkeling. Ballet- en Dansstudio Schiedam en Vlaardingen biedt hoogwaardige peuterdanslessen die kinderen helpen groeien en bloeien. Onze danslessen zijn gericht op de mentale- en lichamelijke ontwikkeling van peuters en op het ervaren van plezier en ontspanning.

  Waarom peuterdansen bij Ballet- en Dansstudio Schiedam en Vlaardingen?

  – Genieten en dansen met professionele dansdocenten.

  Onze peuterdanslessen worden gegeven door gekwalificeerde professionele dansdocenten met een passie voor het lesgeven aan jonge kinderen. Al onze dansdocenten zijn gekwalificeerd opgeleid en beschikken over de hoogste certificering.

  We begrijpen hoe belangrijk het is om kinderen te laten bewegen en plezier te laten hebben, terwijl we tegelijkertijd hun ontwikkeling ondersteunen. Onze lessen zijn ontworpen om kinderen te laten genieten van bewegen en dansen, terwijl ze belangrijke vaardigheden en competenties opdoen en natuurlijk heel veel plezier maken.

  Peuterdans op peutertempo.

  Tijdens de peuterdans maken we gebruik van leuke muziek, speelgoed en bewegingsoefeningen om kinderen te stimuleren om te bewegen en hun fantasie te gebruiken. Onze lessen zijn zo opgezet dat elk kind op zijn eigen tempo kan deelnemen en zich kan ontwikkelen. Springen, dansen, huppelen of rollen; tijdens peuterdans kan het allemaal.

  Leeftijdsgerichte groepen.

  De peuterdanslessen worden gegeven in groepen met kinderen van dezelfde leeftijd. Omdat samen dansen hartstikke leuk en motiverend is, moedigen wij ouders en verzorgers aan om deel te nemen aan de lessen en hun kinderen te ondersteunen tijdens het dansen. 

  Onze docenten zorgen voor een veilige en inclusieve omgeving waarin kinderen, ouders en verzorgers zich op hun gemak voelen en hun vaardigheden kunnen ontwikkelen.

  – Flexibele lesroosters voor jong en oud.

  Onze peuterdanslessen worden gegeven op verschillende locaties in Vlaardingen en Schiedam. We bieden flexibele lesroosters aan die aansluiten bij de behoeften van ouders en verzorgers. Onze lessen zijn toegankelijk voor iedereen; jong en oud.
  Ben je benieuwd of peuterdansjes iets is voor jouw peuter? Schrijf je dan in voor een proefles bovenaan deze pagina. Dan ontdek je samen of jouw kleintje vaker wil dansen! 

  Lees ook ons blog!

  In ons blog ‘Kiezen voor dansplezier doe je zo!’ lees je meer over de voordelen van dansles voor jonge kinderen. https://www.ballet-endansstudioschiedam.nl/nieuws/dansplezier/

  FAQ

  Welke danslessen zijn er nog meer?
  Naast peuterdans bieden we ook andere danslessen aan voor kinderen van verschillende leeftijden en voor volwassenen. Dit maakt het mogelijk voor zowel kinderen als volwassenen om hun passie voor dansen verder te ontwikkelen. We bieden ook workshops en evenementen aan voor kinderen en gezinnen. Zo geven we hen de kans om nieuwe ervaringen op te doen en nieuwe mensen te ontmoeten.
  Zorgt peuterdans voor zelfvertrouwen bij peuters?
  Bij Ballet- en Dansstudio Schiedam en Vlaardingen geloven we dat dansen een belangrijke rol speelt in de ontwikkeling van jonge kinderen. Door te dansen verbeteren kinderen hun motorische vaardigheden, coördinatie en evenwicht. Daarnaast draagt het bij aan de sociaal-emotionele ontwikkeling, omdat ze samen met andere kinderen dansen en zichzelf kunnen uiten op muziek. Bovendien stimuleert dansen de verbeelding en creativiteit van kinderen en draagt het bij aan hun zelfvertrouwen en sociale vaardigheden.
  Is peuterdans voor elk kind mogelijk?
  Bij Ballet- en Dansstudio Schiedam en Vlaardingen streven we naar een inclusieve en diverse gemeenschap waarin alle kinderen zich welkom voelen. We werken samen met lokale organisaties en initiatieven om onze gemeenschap te versterken en bij te dragen aan de ontwikkeling van jonge kinderen. We geloven dat dansen een krachtig hulpmiddel is om kinderen en volwassenen te helpen groeien.