Maatregelen Covid-19

Laatste update 04-02-2021
Algemeen

Lieve leerlingen
 Vanaf maandag 8 februari gaan wij weer buiten dansen! We kunnen beter ‘half’ buiten dansen zeggen, want we mogen gebruik maken van de grote parkeergarage op het Sportpark Willem-Alexander. Volgens de regels van het RIVM mogen kinderen t/m 17 jaar buiten in groepsverband sporten. Met dit in ons achterhoofd zijn wij aan de slag gegaan. We vinden het belangrijk dat onze leerlingen wel beschut staan, daarom is deze locatie de ideale plek! 


Wel zijn wij genoodzaakt om het buitenrooster iets aan te passen. Deze kun je terugvinden onder het kopje ‘Rooster’. Check dus goed hoe laat jouw les is, voordat je naar de dansles komt. Tijdens de voorjaarsvakantie zullen wij ook buiten blijven dansen volgens dit rooster. De lessen duren 45 minuten zodat wij de in- en uitstroom van leerlingen goed kunnen organiseren. 

Omdat het misschien niet voor iedereen mogelijk is om naar het Sportpark te komen, behouden we ook het online zoomrooster. Ook alle volwassenen kunnen via zoom de komende periode blijven dansen. 

Stay positive en hopelijk tot snel! Liefs Team Ballet- en Dansstudio

Wat moet ik weten voor ik naar mijn dansles kom?

Kleed je thuis warm aan, ga naar het toilet en was je handen voor je naar de dansles komt. Onze kleedkamers zijn gesloten.
Kom niet eerder dan 10 minuten voorafgaand aan de les.
Leerlingen t/m 17 jaar kunnen naar de locatie Sportpark Willem-Alexander komen om zijn of haar dansles te volgen. Volwassenen volgen de les online.
Wil je een les inhalen, geef dit altijd van te voren aan per mail of telefoon.
Blijf niet hangen na de les in en rondom de locaties.
Ouders mogen NIET mee  de parkeergarage in en er kan helaas ook niet de laatste 10 minuten gekeken worden. Met uitzondering van een proefles.
Op beide locaties geldt een looproute. Kijk goed waar je naar binnen en naar buiten gaat.
Wennekerpand
Op dit moment is deze locatie gesloten en kan er uitsluitend via zoom meegedanst worden. Wil je toch buiten dansen? Kom dan naar de locatie Sportpark Willem-Alexander.
 Sportpark Willem-Alexander
De leerlingen t/m 17 jaar zullen worden opgewacht door ons personeel bij de entree van de parkeergarage, ter hoogte van de tennishallen. Volwassen groepen zullen voorlopig online zoomlessen kunnen blijven volgen.
Mochten er vragen en/of opmerkingen zijn kan er contact met ons worden opgenomen.