Maatregelen Covid-19

Laatste update 19-10-2020
Algemeen
Gelukkig mogen wij jullie allemaal tot op heden blijven ontvangen, ook de groepen vanaf 18 jaar! De Rijksoverheid geeft aan dat kinderen en volwassenen kunst, waar dans onder valt, mogen beoefenen. Hier gelden dan dezelfde regels als voor andere activiteiten ‘binnen’. Dus maximaal 30 personen per ruimte. Wij zullen er op toezien dat de groepen avanf 18 jaar 1,5 meter afstand van elkaar kunnen bewaren, indien dit niet mogelijk is wijken wij uit naar de sportluifel.  

 Verder geven wij een dringend advies om buiten de dansles een mondkapje te dragen. Dit geldt voor alle leerlingen vanaf 12 jaar en ook voor hun ouders!
Wat moet ik weten voor ik naar mijn dansles kom?

Kleed je thuis om, ga naar het toilet en was je handen voor je naar de dansles komt. Onze kleedkamers zijn gesloten.
Kom niet eerder dan 10 minuten voorafgaand aan de les.
Personen vanaf 12 jaar houden buiten de danszalen 1,5 meter afstand van elkaar.
Personen vanaf 18 jaar houden binnen en buiten de dansles 1,5 meter afstand van elkaar. 
Wil je een les inhalen, geef dit altijd van te voren aan per mail of telefoon.
Blijf niet hangen na de les in en rondom de locaties.
Ouders mogen NIET mee naar de danszalen en er kan helaas ook niet de laatste 10 minuten gekeken worden. Met uitzondering van een proefles en de ouders van de peuterdans.
Op beide locaties geldt een looproute. Kijk goed waar je naar binnen en naar buiten gaat.
Wennekerpand
De leerlingen worden door ons personeel opgevangen bij de hoofdingang. De groepen gaan gezamenlijk naar boven met hun docent. Het grand cafe is gesloten, dus ouders kunnen helaas niet binnen wachten. De leerlingen kunnen worden opgehaald bij de zij-ingang van het pand, wat tevens de uitgang is voor iedereen. 
 Sportpark Willem-Alexander
In samenspraak met de gemeente is er besloten dat leerlingen t/m 6 jaar tot de schuifdeur van de dansschool afgezet mogen worden door hun ouders en de ouders op het park (buiten) mogen wachten. Ouders van leerlingen vanaf 7 jaar mogen helaas het park niet op. De jonge leerlingen zullen worden opgewacht door ons personeel bij het grote schuifhek en de zelfstandige leerlingen kunnen het park zelf betreden en wachten voor de schuifdeur van de dansschool.Volwassen groepen zullen in overleg uitwijken naar de sportluifel waar meer ruimte is om de dansles plaats te laten vinden. 
Mochten er vragen en/of opmerkingen zijn kan er contact met ons worden opgenomen.