Maatregelen Covid-19

Laatste update 13-01-2021
Algemeen

Lieve leerlingen
 
Helaas wordt de lockdown verlengd en mogen we jullie nog steeds niet fysiek ontvangen. Dit geldt in ieder geval t/m 9 februari. Wij blijven positief en vinden het heel belangrijk dat jij lekker blijft dansen en bewegen. Daarom stellen wij een groot gedeelte van de online lessen open en kun jij elke dag alle lessen volgen die je wilt! Het rooster met de links van de lessen is via de e-mail verzonden. Mocht je deze niet ontvangen hebben neem dan contact op via info@ballet-endansstudioschiedam.nl. 

Uitzondering: de selectie- en topklaslessen zijn besloten. Deze groepen ontvangen zoals gebruikelijk een aparte mail met de link naar hun les.


Stay positive en hopelijk tot snel! Liefs Team Ballet- en Dansstudio

Wat moet ik weten voor ik naar mijn dansles kom?

Kleed je thuis om, ga naar het toilet en was je handen voor je naar de dansles komt. Onze kleedkamers zijn gesloten.
Kom niet eerder dan 10 minuten voorafgaand aan de les.
Personen vanaf 12 jaar houden buiten de danszalen 1,5 meter afstand van elkaar en dragen een mondkapje.
Wil je een les inhalen, geef dit altijd van te voren aan per mail of telefoon.
Blijf niet hangen na de les in en rondom de locaties.
Ouders mogen NIET mee naar de danszalen en er kan helaas ook niet de laatste 10 minuten gekeken worden. Met uitzondering van een proefles.
Op beide locaties geldt een looproute. Kijk goed waar je naar binnen en naar buiten gaat.
Wennekerpand
De leerlingen worden door ons personeel opgevangen bij de hoofdingang. De groepen gaan gezamenlijk naar boven met hun docent. Het grand cafe is gesloten, dus ouders kunnen helaas niet binnen wachten. De leerlingen kunnen worden opgehaald bij de zij-ingang van het pand, wat tevens de uitgang is voor iedereen. 
 Sportpark Willem-Alexander
De leerlingen zullen worden opgewacht door ons personeel bij het grote schuifhek en de zelfstandige leerlingen kunnen het park zelf betreden en wachten voor de schuifdeur van de dansschool. Volwassen groepen zullen in overleg uitwijken naar de sportluifel waar meer ruimte is om de dansles plaats te laten vinden. 
Mochten er vragen en/of opmerkingen zijn kan er contact met ons worden opgenomen.