Anne

Docent
Hoi allemaal, ik ben Anne , ik ben 21 jaar en ik woon in Schiedam!

Sinds wanneer dans jij al?

Sinds 2006 dans ik al met veel liefde bij de balletschool. Ik ben begonnen met een streetdance les bij Rowana en al snel volgde er meerdere lessen. 

Wat geeft jou het meest plezier in jouw baan.

Tijdens de danslessen geeft het mij super veel energie dat de leerlingen zo veel lol hebben! Ik heb zelf altijd genoten van dans en ik wil die passie maar vooral het plezier graag doorgeven aan andere mensen! 

Welke dansstijl doe jij het liefst?

Eigenlijk heb ik twee verschillende dansstijlen die ik super tof vind. Ik houd heel erg van hiphop/streetdance en dit is de dansstijl die ik ook al het langst beoefen, maar tegelijkertijd houd ik enorm van musical/show dance! Lekker overdreven dansen in een soort personage vind ik heerlijk.

Waar haal jij je inspiratie vandaan?

Ik haal inspiratie uit muziek. Vaak als ik een nummer hoor zie ik meteen een dans voor me. Ook haal ik inspiratie uit toffe videoclips van bijvoorbeeld Bruno Mars en Beyoncé. 

Wat is jouw leukste en mooiste herinnering aan de dansschool?

Mijn leukste herinnering aan de balletschool zijn de voorstellingen. Het vroege opstaan, dik in de make-up, eigen kleedkamers, de volle zalen en de professionaliteit van de voorstellingen. Voor een aantal weekenden mag je je eventjes helemaal een grote ster voelen. I love it!