Michelle S.

Docent
Mijn naam is Michelle Sachs en ik ben 27 jaar oud. Samen met mijn vriend en onze twee poezen woon ik in Vlaardingen.

Sinds wanneer dans jij al?

Op mijn 5de ben ik begonnen met dansen en deed dit altijd al met veel plezier. Tegen mijn dansjuffen keek ik altijd op en wilde het liefst net zo worden als zij!

Wanneer wist je zeker dat je dansdocent wilde worden?

Toen ik voor school een workshop dansen mocht geven wist ik het dan ook zeker, ik wil dansdocent worden. Na het behalen van mijn SPW diploma, ben ik aan de dansopleiding begonnen en ik heb hier mijn diploma behaald.

Wat geeft jou het meeste plezier in je werk?

Dansen is mijn passie en ik vind het heerlijk om te bewegen op de muziek, je gevoel te leggen in een moderne dans of juist te knallen in een stoere streetdance dans. Als docent wil ik dan ook mijn plezier in dans graag aan de leerlingen overbrengen en ze motiveren en enthousiasmeren!

Waar haal jij je inspiratie vandaan?

Mijn inspiratie als docent haal ik uit dansvoorstellingen, YouTube, mijn leerlingen en gebeurtenissen in het dagelijks leven.

Wat is jouw leukste en mooiste herinnering aan de dansschool?

Tijdens mijn dansopleiding heb ik altijd de droom gehad dansles te geven aan mensen met een beperking. Ik ben dan ook erg blij dat de dansschool deze droom heeft laten uitkomen. Daarnaast geniet van al mijn lessen en kijk met leuke herinneringen terug op alle voorstellingen.