Rianne Roijers

Kantine medewerker
Ik ben Rianne, student en woonachtig in Rotterdam.

Sinds wanneer dans jij al?

Ik ben op 14-jarige leeftijd begonnen op de dansschool met een uurtje hiphop in de week. Ik kreeg de smaak te pakken en al snel kwamen er meer dansstijlen bij, zoals klassiek ballet en moderne dans. Uiteindelijk belandde ik in de selectie Junioren.

Wat geeft jou het meest plezier aan jouw baan?

Wat het kantinewerk zo leuk maakt, is het contact met alle leerlingen en ouders. Als kantinepersoneel ben je er uiteraard voor alle vragen omtrent de dansschool, maar bied je uiteindelijk ook een luisterend oor of sta je klaar voor een gezellig praatje! Omdat je op vaste dagen werkt, blijf je vaak dezelfde gezichten terugzien, wat het ook erg persoonlijk maakt en vooral gezellig!

Wat geeft jou het meest plezier aan jouw baan?

Ik word er blij van als ik zie dat de leerlingen zich ‘thuis’ voelen in de les. Hierdoor kunnen en durven zij zich naar eigen mogelijkheden te ontwikkelen. Wanneer ik zie dat er plezier is in de les, maar er ook zeker hard gewerkt wordt krijg ik hier enorm veel energie van! Maar ook om te leerlingen te zien opgroeien van kleine ballerina tot een echte dansers in een oudere groep!

Welke dansstijl doe jij het liefst?

Mijn favoriete dansstijlen zijn Modern & Klassiek. In deze twee stijlen heb ik mij dan ook verdiept tijdens mijn opleiding. Ik hou van technisch werken maar ook van het helemaal los gaan. Deze stijlen liggen mij dan ook het meest, waardoor ik mij in deze stijlen ook helemaal kan geven en mijzelf even helemaal vrij kan voelen!

Wat is jouw leukste herinnering aan de dansschool?

De warme manier waarop ik in de dansschool ontvangen werd toen ik voor het eerst binnenliep is een goede herinnering aan de dansschool.

Op welke dag(en) ben je te vinden in de dansschool?

Ik ben op dinsdag te vinden op het Sportpark en op donderdag en op zaterdag sta ik voor u klaar in het Wennekerpand!