Over onze dansschool

De slogan “Why walk when you can dance” is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een begrip in Schiedam en omstreken. Ballet- en Dansstudio Schiedam en Vlaardingen krijgt sinds 2005 vrijwel iedereen aan het dansen, van 1,5 jaar tot en met 80 jaar in allerlei verschillende dansstijlen. Dansplezier staat in de lessen voorop!
Met het Sportpark Willem-Alexander als hoofdlocatie ligt de dansschool centraal gelegen voor leerlingen uit Schiedam en Vlaardingen, maar ook voor dansers uit Maassluis en omstreken. De dependance in Schiedam centrum, het Wennekerpand, spreekt daarentegen dan weer leerlingen uit het centrum van Schiedam en Rotterdam aan. Sinds januari 2023 is de dansschool ook terug te vinden in KADE40, om vooral de leerlingen uit Vlaardingen te bedienen.  

“De drempel bij de dansstudio ligt laag door de huiselijke sfeer die er hangt, ons kent ons. Leerlingen komen vaak op jonge leeftijd bij ons dansen, blijven jaren hangen en gaan zelfs naar een dansopleiding of beginnen op de Dansmavo Schiedam.”

Rowana Wolff-Koffijberg
eigenaresse dansstudio